top of page

Nieuw beweegaanbod voor GLI deelnemers

Bijgewerkt op: 9 feb. 2022

In samenwerking met Riverland Healthcentre Nijmegen bieden we een speciaal beweegaanbod aan voor Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) deelnemers. De inhoud van deze laagdrempelige beweeglessen zijn een combinatie van dans, mindfulness en yoga.


GLI traject is een interventie met individuele- en groepsbijeenkomsten en is bedoeld voor mensen die hun overgewicht aan willen pakken. Vanuit je eigen doelen, wensen en behoeftes ga je werken aan een structurele gezonde(re) leefstijl.

Tijdens het GLI traject van Appels met Peren zitten beweeglessen niet standaard inbegrepen. Dit omdat je in eerste instantie zelf gaat onderzoeken welke beweegactiviteiten het beste bij je passen. Dit ga je tijdens het GLI traject onderzoeken. Hierbij krijg je hulp van de leefstijlcoach en de sportcoach.


Door de groeiende vraag van de huidige deelnemers naar een passender beweegaanbod in de gemeente hebben Appels met Peren en Riverland Healthcentre de handen ineen geslagen om een passende activiteit te creëren.


De beweeglessen zijn op vrijwillige basis en vallen niet onder de basisverzekering. De lessen zijn wel scherp geprijsd en daarnaast kun je de 'meedoen' regeling van de Gemeente Nijmegen inzetten.


Wil je meer informatie over de beweeglessen van Riverland Healthcentre of het GLI traject van Appels met Peren? Neem dan contact met ons op.


Meer lezen over het GLI traject? Klik dan hier.


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page