Individuele traject

Voor wie is het individuele traject?

In onze maatschappij zijn we continue onderweg. Altijd druk en tijd tekort. Maar maak je hierdoor nog wel de juiste keuzes? Ben je wel tevreden over je huidige leefstijl?

 

Bij het individuele leefstijlcoachtraject van Appels met Peren ligt de focus helemaal bij jou. We gaan tijdens dit één-op-één traject gezamenlijk opzoek naar verbeterpunten binnen jouw leefstijl. De maatregelen welke hieruit voortvloeien passen binnen jouw (drukke) bestaan en zijn afgestemd op haalbare doelen. Het doel is om jou

beter, sterker en gezonder te maken. Door dit traject zal jij de balans terugvinden tussen werk & privé en weer zin krijgen in je leven.

Ligt jouw focus meer op het verminderen van overgewicht? En leer je graag van anderen in een groep? Dan is het GLI traject misschien iets voor jou.

Hoe ziet het individuele traject eruit?

Het individuele traject van Appels met Peren start met een gratis kennismaking. We kijken naar wat jij zou willen bereiken en of onze werkwijze bij jou aansluit. Het traject bestaat uit drie fases met elk een minimaal aantal consulten. Meer begeleiding of ondersteuning nodig? Elke fase kunnen we in overleg uitbreiden, zodat jij de begeleiding krijgt die nodig is.

Fase 1 van het traject bestaat uit 3 consulten. We brengen je beginsituatie, vragen en doelen in kaart en we leggen de basis van jouw leefstijlplan.Tijdens deze fase gaan we inzoomen op de verschillende thema’s van leefstijl en brengen per thema de huidige situatie en beoogde doelen in kaart. De leefstijlcoach zal aan de hand van deze input op enkele thema’s een persoonlijk leefstijlveranderingsplan uitwerken.

In fase 2 ga je echt aan de slag. Leefstijlverandering zal geen mooie rechte stijgende lijn naar boven zijn. Je zal te maken krijgen met momenten waarin je het moeilijk hebt om je aan de gestelde doelen te houden. Op deze momenten zorgt Appels met Peren voor een extra steuntje in de rug. We kijken niet naar wat je niet meer mag doen, maar juist wat je wél kan doen.

In fase 3 focussen we op het behoud van je nieuwe leefstijl. Meer uitleg over de verschillende fases vind je op deze pagina.

Afvallen?

Programma opzet Appels met Peren

 

Leefstijlplan & Doelen

Fase 1 

consulten

van 60 minuten

Intake 

Doelen bepalen

Gewenste leefstijl in kaart

Testen en meten

Leefstijlplan opstellen

 

Voortgang & Monitoring

Fase 2 

 3 consulten

van 60 minuten

Voortgang bewaken

Risico's herkennen en voorkomen

Opstellen terugval- en preventieplan

Testen en meten

 

Behoud & Monitoring

Fase 3 

consulten

van 60 minuten

Terugblik en toekomst

Strategieën opstellen

Testen en meten

Contactinformatie

Van Schevichavenstraat 3s

Nijmegen, 6511 LM

Tel: 06-17050790

info@appelsmetperen.com

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Cookie- en Privacy beleid

KvK: 75658275

btw-id: NL002304817B73

AGB: 90107595

Appels met Peren

Marieke de Wit

Leefstijlcoach

Sport & bewegingsdeskundige

  • Facebook Appels met Peren
  • LinkedIn Appels met Peren

18104963484

Beroepsvereniging leefstijlcoaches
logo_KABIZ_RGB_groot_edited.png

L0382 

© 2019-2021 by Marieke de Wit l Appels met Peren leefstijlcoaching

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon