top of page

Over Appels met Peren

Specialisaties 

 

Hormoonbalans

Gedragsverandering

Gezonde voeding

Overgewicht preventie en reductie

Stress- en Timemanagement

Burn Out klachten

Slaapkwaliteit verbeteren

Sport en Bewegen

Over Appels met Peren

We ’moeten’ heel veel, maar vragen ons te weinig af wat we nu echt willen in ons leven. We zien dat onze omgeving continu bezig is en het perfecte leven weet te leiden. We vergelijken ons continu met, in onze ogen, het perfecte plaatje. Oftewel we vergelijken Appels met Peren.

 

Eigenlijk weten we wel dat we dit niet moeten doen, maar onze omgeving is zo ingericht dat we hier niet meer omheen kunnen. Denk aan vrienden die leuke dingen delen op social-media en aan reclames en advertenties met de meest mooie mensen erin. Tel daarbij op dat we het geluk hebben om in een rijke economie leven waar (ongezond) eten overal makkelijk te verkrijgen is.

 

Hier zijn we zelf verantwoordelijk voor, want het kan altijd beter, meer en makkelijker. Eten kunnen we op elke hoek van de straat krijgen en ziekte kan snel worden verholpen met wat medicijnen.

 

We beseffen ons niet dat deze manier van leven ons eigenlijk alleen maar ziek maakt. Ons lichaam heeft het vermogen zich tot een bepaalde hoogte zelf te herstellen. Totdat we beperkt worden in ons dagelijks functioneren, dan pas zijn we bereid om te investeren in het belangrijkste wat we hebben namelijk; ons lichaam.

Als leefstijlcoach weten we als geen ander hoe moeilijk het is om met alle verleidingen om ons heen om te gaan. Er wordt online veel geschreven over wat (on)gezond is. Door onze wetenschappelijke achtergrond en persoonlijke aanpak willen we je laten ervaren hoe fijn een gezonde leefstijl is en (weer) regie te hebben op je eigen leven!

Het Team

Stap voor stap naar een gezonder leven. We helpen je graag!

bottom of page