Hybride Leefstijltraject

Page Title

In samenwerking met Online Leren Over Leefstijl bieden we het leefstijlprogramma: Hybride Leefstijltraject aan. Stap voor stap naar een gezonde leefstijl, voor de rest van je leven. Focus op wat jij belangrijk vindt. Is dat slapen, voeding, bewegen of stress & ontspanning? In het Hybride Leefstijltraject richt jij je op de theorie die voor jouw gevoel belangrijk is. Daarnaast bespreek je jouw persoonlijke situatie met de leefstijlcoach. Zo leer jij gezond om te gaan met jouw lichaam en geest en krijg je handvatten om jouw leefstijl te verbeteren.

Probeer de introductiecursus nu GRATIS met de code: IntroActie Appels met Peren!

online Leefstijlprogramma

Leer online én fysiek over leefstijl

In jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo leer je alles over een gezonder leven. Ga concreet aan de slag met het maken van een leefstijlplan en maak inzichtelijk waar jouw valkuilen liggen. Je plan zal realistisch en praktijk gericht zijn. Jouw leefstijlcoach begeleidt jou persoonlijk en daarmee heb je altijd een stok achter de deur. Je leert alles over de leefstijlthema’s waar jij je op wilt focussen. Met uitdagende opdrachten, leerzame weetjes, tips en toetsen van de programmaonderdelen krijg jij grip op jouw gedrag en gezondheid. Wat resulteert in dagelijks betere keuzes te maken, gewichtsreductie en positiever in het leven staan

Gratis introductiecursus

met de code: 

IntroActie Appels met Peren 

Kruiden remedie

Gratis introductiecursus

met de code: 

IntroActie Appels met Peren 

Het hybride leefstijltraject

Leer alles wat je nodig hebt voor een blijvende leefstijlverandering.

  • Volg dit hybride programma waar en wanneer jij maar wilt - via desktop, tablet of mobiel.

  • Plan na elke module een fysieke of online afspraak met de leefstijlcoach (3x45 min).

  • Werk in 3 modules toe naar een blijvende leefstijlverandering

  • Één jaar onbeperkt toegang tot jouw online leefstijlprogramma

  • Persoonlijke gecertificeerde leefstijlcoach die 24/7 beschikbaar is per e-mail.

  • Focus op wat jij belangrijk vindt: bewegen, voeding, ontspanning en/of slaap.

  • Exclusieve weetjes, tips en opdrachten.

 

Kosten: €375,-

Avocado's

Module 1

Je start met het onderzoeken naar wat jou drijft om te veranderen. Dit is waarom je nú écht wilt veranderen en is bepalend voor jouw motivatie. Vervolgens ga je in deze module ontdekken waar in het veranderproces je zit. Je krijgt meteen tips die passen bij jouw fase van gedragsverandering, zodat je daar passende actieplannen bij op kunt stellen. Inzicht in de kansen en bedreigingen en jouw sterktes en zwaktes zorgen ervoor dat jij beter kunt inschatten of de door jou gewenste verandering haalbaar is. En wat je eventueel extra nodig hebt om het haalbaar te maken. Als laatste maak je je eigen plan. Alle voorgaande onderdelen zorgen ervoor dat je een goed inzicht hebt om jouw plan realistisch te kunnen opstellen.

 

+ 1 consult met de leefstijlcoach á 45 minuten. 

Inhoud

Groenteplaat

In deze module leer je de theorie over het leefstijlthema. Je krijgt herkenbare voorbeelden en maakt de opdracht. Hierop krijg je feedback van onze leefstijlcoach. Bij een leefstijlverandering gaat het niet alleen om afvallen maar het heeft veel meer te maken met je lekker in je vel voelen en de dingen kunnen doen die je graag wilt doen. Daarom zijn alle hoofdstukken en opdrachten zo opgezet dat ook al vind je het thema niet leuk, lastig vol te houden of zijn er fysieke belemmeringen, je altijd fysieke en/of mentale vooruitgang kan behalen.

 

+ 1 consult met de leefstijlcoach á 45 minuten. 

Inhoud

Module 2

Banaan

In deze module ga je jezelf voorbereiden op de toekomst. Gedragsverandering gaat namelijk altijd gepaard met vallen en opstaan. Dat hoort erbij, maar hoe kun je hier nu het beste mee omgaan? Wat zorgt ervoor dat je terugvalt in oude patronen en gedrag? Op deze vragen krijg je een antwoord tijdens het maken van deze module. In deze module ga je leren hoe terugval ontstaat, leer je over verschillende technieken om met verleidingen om te gaan.

 

+ 1 consult met de leefstijlcoach á 45 minuten. 

Inhoud

Module 3

Het Hybride Leefstijltraject

Leren wanneer het jou uitkomt

Volg dit online programma waar en wanneer jij maar wilt - via desktop, tablet of mobiel

Volledige leefstijl

verandering

Focus op wat jij belangrijk vindt: bewegen, voeding, ontspanning en slaap.

Met persoonlijke 

begeleiding

Met fysieke en/of online coaching door een gecertificeerde leefstijlcoach.

Online én Fysiek Blended leren

Exclusieve weetjes, tips, video's en opdrachten. Voor een blijvende leefstijlverandering.